FORGOT YOUR DETAILS?

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Te rugăm să citeşti cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare înainte de a utiliza sau obţine orice materiale, informaţii, servicii prin intermediul acestui site.

Mareus("noi") îţi oferim accesul la site-ul şi utilizarea site-ului www.mareus.ro("site-ul"), sub rezerva acceptării tale a acestor termeni şi condiţii ("termenii"). Prin accesarea, utilizarea, obţinerea sau achiziţionarea oricărui produs, conţinut, date, materiale, informaţii sau servicii prin intermediul site-ului nostru îţi dai consimţământul asupra termenilor şi condiţiilor de utilizare şi, de asemenea, ești de acord ca www.mareus.ro poate schimba oricând, fără notificare în prealabil, termenii şi condiţiile. Asemenea schimbări vor intra în vigoare imediat ce au fost efectuate.

Limitarea răspunderii
Noi nu vom fi, si colaboratorii noştri nu vor fi, responsabili sau răspunzatori pentru daune aduse calculatorului tău sau virusi care ar putea sa îţi infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării tale sau navigarii pe site-ul nostru sau descărcarea de către tine a vreunui conţinut, informaţie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau daună. Aceasta renunţare la raspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanţei, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defecţiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificare a, sau utilizare a înregistrarii, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunator, neglijenţă, sau în baza oricarei cauze de acţiune.

Protectia datelor personale:
În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, te informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevăzute de lege conform notificării numarul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009.

Prin comenzile pe care le realizezi îţi dai acordul expres şi neechivoc ca datele tale de contact să fie prelucrate de către Mareus.
Mareus garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise şi semnate ce va fi trimisă prin postă sau email la adresa Mareus.

Obligaţiile tale:
Pentru a putea cumpara de pe www.mareus.ro, trebuie să ai un cont pe website-ul nostru.

În utilizarea serviciului, esti de acord să furnizezi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre tine, asa cum sunt acestea specificate în documente.

În situaţia în care considerăm că aceasta obligaţie nu este respectată de către tine, ne rezervăm dreptul să îţi blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

Prin înregistrarea ca membru vei fi solicitat să alegi un nume de utilizator (adresa de e-mail) şi o parolă. Eşti responsabil(ă) de păstrarea în siguranţă a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfăşurată sub numele tău de utilizator fiind integral în responsabilitatea ta.

Eşti de acord să ne înştiinţezi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele tău de utilizator.

Poţi utiliza site-ul nostru doar daca eşti de acord cu acesti "Termeni şi condiţii". Eşti responsabil pentru menţinerea caracterului secret al parolelor tale, informatiilor privind autentificarea si contul. Vei fi tras la răspundere financiar pentru toate utilizarile site-ului nostru de către oricine care utilizează parola ta şi informaţiile tale de autentificare. Eşti de acord să fii pe deplin responsabil pentru orice comandă şi plată facută prin utilizarea site-ului nostru din contul tău.
De asemenea, declari şi garantezi că toate informaţiile furnizate de tine sunt adevarate şi exacte.

Poţi utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plăti sau viziona produsele noastre. Nu poţi utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comandă sau plată ilegală, frauduloasă sau speculativă; pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, ameninţător, calomniator, defaimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da naştere la o răspundere civilă, sau care ar putea încălca în alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de aceşti Termeni.

Noi putem, în orice moment şi fără preaviz sau răspundere, înceta sau restrictiona accesul tău la toate componentele sau oricare componentă a site-ului nostru. Accesul tău la site-ul nostru ar putea să fie întrerupt sau indisponibil în orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori apărute pe site-ul nostru sau a erorile apărute, sau lipsa virușilor ori a altor comportamente dăunatoare pe site-ul nostru sau pe serverele care îl fac disponibil. Nu ai dreptul să utilizati niciun dispozitiv, software sau rutină care intervine sau incearcă să intervină în operarea normală a site-ului nostru şi nici să iei vreo masură care impune o încarcare nerezonabilă pe echipamentul nostru informatic. Orice încercare de accesare ale datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificarea continutului www.mareus.ro, afectarea performanţelor lui se consideră tentativă de fraudare.

Modalitate de plata:
Articolele comandate pe www.mareus.ro pot fi achitate in variantă Ramburs, adică la curier.

Drepturi de autor:
Noi (Mareus) deţinem şi avem drepturile de autor asupra site-ului nostru şi tuturor continuturilor acestuia. Nu vei copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afişa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din continuţul, datele, informatiile sau materialele gasite pe site-ul nostru, decât în urma obţinerii acordului scris al reprezentantului societăţii noastre.

Mareus deţine toate drepturile asupra conţinutului newsletter-ului trimis către abonaţi în aceleaşi condiţii ca şi pentru conţinutul publicat pe www.mareus.ro. Abonatii newsletter-ului mareus.ro pot retrimite aceste comunicări comerciale şi altor persoane, asumându-şi raspunderea redirectionării, în conditţile în care nu au modificat nici structura, nici conţinutul.

Livrarea şi taxele de transport:
Termenul de livrare prin curierat rapid este de circa 48 de ore, socotit de la data preluării comenzii tale, excluzând weekend-urile și sărbătorile stabilite prin lege. Acest termen este orientativ el putând fi modificat din motive independente de voinţa noastră.
Preţurile afişate cât şi cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugată (TVA) inclus.
Taxa de Transport prin Curier Rapid este:
- 20 lei pentru comenzile livrate prin curierat rapid (estimativ)

Livrarea se face exclusiv prin firma de curierat rapid.
În ziua în care coletul tău este expediat, vei fi contactat de un reprezentat www.mareus.ro.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc vei fi inştiinţat în acest sens.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine societăţii de curierat sau transportatorului comform legislaţiei în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei curierului şi vom fi înştiinţaţi în timp util.

Dispoziţii finale:
Nu poţi cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligatţile tale din aceşti Termeni şi Condiţii. Noi putem modifica acesti Termeni în orice moment. Folosirea continua de către tine a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusă Termenilor în vigoare la momentul utilizării de către tine. Va trebui să revezi aceşti Termeni periodic. Folosirea continuă de către tine a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare, va însemna acceptarea de către tine a Termenilor modificaţi.
Aceşti termeni şi condiţii, precum şi respectarea de către tine şi de către noi a acestora sunt guvernate de legislaţia românească. Dacă înaintezi vreo acţiune în instanţă legată de utilizarea de către tine a site-ului nostru, a produselor şi serviciilor noastre sau a acestor termeni, eşti de acord să înaintezi această actiune numai în instanţele judecătoreşti de pe teritoriul Romaniei şi numai după notificarea, în scris, a Mareus.

Dacă deţii un cont pe www.mareus.ro înseamnă că eşti de acord cu termenii şi condiţile de mai sus, aşadar îţi asumi raspunderea pentru orice nerespectare a acestora.

TOP

×