Mergi la conținut

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol

Haine Blană Naturală Nurcă

Haine Blană Naturală Nurcă

Se apropie sezonul rece și căutați o piesă vestimentară specială pentru garderoba dumneavoastră? Haina din blană naturală de nurcă este opțiunea perfectă. Mereu aflată în tendințe, haina din blană naturală de nurcă surprinde de fiecare dată când este purtată, indiferent de ocazie. Se potrivește foarte bine atât în ținute casual, cât și alături de o rochie elegantă de seară.

Principalul motiv pentru care femeile iubesc acest articol vestimentar este evident – haina de blană este întotdeauna la modă, confortabilă și călduroasă. Când vreți să purtați una dintre cele mai bune haine de blană, tot ce aveți nevoie este una dintre hainele din blană naturală de nurcă! Această blană elegantă nu numai că ține de cald, ci și arată un gust excepțional în materie de modă a purtătoarei.

Fie că doriți să vă bucurați de o plimbare într-o zi rece de iarnă, fie că sunteți pregătită pentru o petrecere, haina din blană naturală de nurcă va avea grijă să vă completeze perfect look-ul.

Haine blană naturală nurcă – Avantaje

Hainele din blană naturală sunt cunoscute pentru căldura pe care o mențin foarte bine, însă vedeta la acest capitol este blana naturală de nurcă. Acest tip de blană naturală are un fir scurt, foarte practic și rezistent, oferind astfel o protecție și o căldură sporite.

Aspectul unic si densitatea materialului fac ca această haină din blană naturală de nurcă să fie deosebit de moale la atingere și foarte confortabilă pentru purtătoare. Haina de blană naturală de nurcă permite linii curate și clare atunci când vine vorba de design. Este discretă și echilibrată și complimentează garderoba cuiva fără a fi copleșitor. Este și ar trebui să fie prima alegere pentru cele care doresc să afișeze un gust delicat și sofisticat pentru modă. Este cel mai chochet și popular tip de blană naturală.

O haină din blană de nurcă este o etapă de succes și unicitate, un constructor de imagine în sine. Textura sa este mătăsoasă, confortabilă la purtat, respirabilă, relativ ușoară și extrem de călduroasă.

Cu toate că un astfel de articol vestimentar are un preț mai ridicat, hainele din blană naturală de nurcă au o rezistență crescută în timp. Cu o îngrijire corespunzătoare, o haină din blană naturală de nurcă poate rămâne intactă timp de zeci de ani, putând astfel fi lăsată din generație în generație.  În ceea ce privește această îngrijire, există etape și recomandări aparte pentru acest tip de material, astfel încât acesta să nu se degradeze.  În primul rând, haina din blană naturală de nurcă trebuie păstrată la loc uscat și răcoros, pe un umeraș rezistent, cu umeri lați.

Dacă haina a intrat în contact cu ploaie sau zăpadă, aceasta va trebui scuturată bine, iar apoi așezată pe umeraș și lăsată să se usuce la temperatura camerei. Nu se recomandă aplicarea parfumului, fixativului sau a oricărui odorant concentrat direct pe suprafața blănii deoarece, în timp, aceasta va prinde un miros neplăcut și firele de blană se vor degrada mai repede. O haină din blană naturală de nurcă trebuie curățată regulat pentru a îndepărta murdaria și petele și pentru a menține fibrele naturale. După ce curățarea a fost efectuată, depozitarea optimă a blănii este la fel de importantă. Este necesar ca blana să nu fie pusă în plastic și să fie ferită de lumina soarelui.

O haină din blană naturală de nurcă este un articol vestimentar deosebit ce va atrage cu siguranță toate privirile și va oferi deținătoarei sale un plus de eleganță și confort. Cu modelele de haine din blană naturală de nurcă de la Mareus vă puteți pune în valoare personalitatea în sezonul rece și veți încânta, cu siguranță, toate privirile.