Mergi la conținut

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol

Modalități de Plată

Pentru a cumpăra produsele de pe magazinul nostru, poți opta pentru una dintre modalitățile de plată:

Plata cu Cardul de Debit

Procesarea plăților cu cardul de debit este asigurată și securizată de către Shopify prin serviciul Shopify Payments. Cardurile acceptate sunt VISA și Mastercard.

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în RON, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzacții.

Cum poți plăti online prin cardul de debit

În pagina de finalizare comandă (checkout) la secțiunea de plată vă apărea pre-selectata că prima variantă Shopify Payments sub numele de "Cu cardul". Introduci datele de pe card, te asiguri că celelalte câmpuri sunt corect completate și apeși pe "Plătește acum".

Tranzacția urmează să fie confirmata și pe e-mail, pe adresa contului creat în platforma mareus.ro sau pe adresa de e-mail introdusă în pagina de finalizare comandă (Checkout). În cazul în care plata nu a fost autorizată, vei putea să încerci din nou imediat după afișarea mesajului de plata eșuată.

Plata Ramburs

Plata va fi achitată în numerar (RON) în momentul livrării coletului. Vei plăti către curier suma din factură (contravaloarea produselor) și, dacă este cazul, taxa de transport.

Plata în rate cu TBI BANK

La checkout, selectați ca metodă de plată TBI BANK apoi plasați comanda. Se va face redirecționare automată către site-ul TBI BANK unde veți completa detaliile necesare pentru plata în rate.

plata-in-rate-mareus-tbi-pay

Plata în rate prin card de credit/cumpărături

Dacă dețineți un card de cumpărături de la Banca Transilvania, Alpha Bank sau Garanti Bank, puteți opta pentru plata în rate. Va fi necesar să ne contactați înainte de plasarea comenzii sau după(dacă alegeți plata ramburs sau transfer bancar), pentru a vă trimite un link special unde puteți plăti direct cu cardul și alege numărul de rate.