Mergi la conținut

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol

Vestă Blană Polară

Vestă Blană Polară

Vesta din blană naturală de vulpe se află întotdeauna în tendințele sezonului rece. Versatilitatea acestui element vestimentar, cât și aspectul elegant al blănii naturale de vulpe sunt doar câteva dintre calitățile unei veste din blană de vulpe. Fie că participați la un eveniment special, fie că mergeți la birou  ori ieșiți în oraș cu prietenii, vesta din blană naturală de vulpe polară este elementul perfect ce poate fi integrat cu ușurință în orice ținută.

Printre cele mai întâlnite tipuri de veste din blană naturală se numără vesta din blană naturală de vulpe, vesta din blană naturală de nurca sau vesta din blană naturală de chinchilla, însă preferata acestui sezon este vesta din blană de vulpe polară. Cu toate că un astfel de articol vestimentar are un preț mai ridicat, vestele din blană naturală de vulpe polară au o rezistență crescută în timp. Cu o îngrijire corespunzătoare, o vestă din blană naturală de vulpe polară poate rămâne intactă timp de zeci de ani, putând astfel fi lăsată din generație în generație.

Vestă blană polară – avantaje

Blana naturală de vulpe polară este recunoscută pentru densitatea sa foarte mare, firul lung al blănii și culorile vibrante. Alături de aspectul estetic deosebit, vestele din blană naturală de vulpe polară sunt apreciate și pentru calitățile sale mai practice și anume izolarea termică foarte bună și confortul sporit oferit purtătoarei. Un aspect luxuriant și o protecție considerabilă împotriva frigului este combinația câștigătoare a acestui sezon. Oricât de bună ar fi o imitație la nivel vizual, o blană artificială nu va putea avea niciodată calitățile unei veste din blană naturală de vulpe. Pe lângă lipsa confortului termic, o blană artificială nu lasă pielea să respire, aceasta fiind o calitate reprezentativă doar pentru blana naturală.

Vestă blană polară – cum să alegem

Dacă luați în considerare achiziția unei veste din blană naturală de vulpe polară, este important să cunoașteți câteva elemente ce țin de îngrijirea corespunzătoare a blănii astfel încât aceasta să se păstreze intactă în timp. Există etape și recomandări speciale pentru acest tip de material, astfel încât acesta să nu se degradeze .  În primul rând, vesta din blană naturală de vulpe trebuie păstrată la loc uscat și răcoros, pe un umeraș rezistent, cu umeri lați. Dacă vesta a intrat în contact cu ploaie sau zăpadă, aceasta va trebui scuturată bine, iar apoi așezată pe umeraș și lăsată să se usuce la temperatura camerei. Nu se recomandă aplicarea parfumului, fixativului sau a oricărui odorant concentrat direct pe suprafața blănii deoarece, în timp, aceasta va prinde un miros neplăcut și firele de blană se vor degrada mai repede. O vestă din blană naturală de vulpe trebuie curățată regulat pentru a îndepărta murdaria și petele și pentru a menține fibrele naturale. După ce curățarea a fost efectuată, depozitarea optimă a blănii este la fel de importantă. Este necesar ca blana să nu fie pusă în plastic și să fie ferită de lumina soarelui.

O vestă din blană naturală de vulpe polară este un articol vestimentar deosebit ce va atrage cu siguranță toate privirile și va oferi purtătoarei sale un plus de eleganță și confort. Cu modelele de veste din blană naturală de vulpe polară de la Mareus vă puteți pune în valoare personalitatea în sezonul rece și veți încânta, cu siguranță, toate privirile.