Mergi la conținut

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol

Căciuli damă blană naturală

Căciuli damă blană naturală

Vremea rece poate provoca mult disconfort. Mai mult decât atât, unele persoane pot suferi probleme de sănătate dacă sunt expuse la prea mult frig. Așa că este o idee bună să vă mențineți cât mai cald posibil în lunile de iarnă, iar alegerea căciulii potrivite este esențială. A avea îmbrăcămintea potrivită cu o calitate excelentă vă poate ajuta să supraviețuiți și să gestionați mediul. Există o mulțime de produse pe piață grozave pentru iarnă, însă nimic nu se compară cu o căciulă de damă din blană naturală.

Adevărul este că femeile acordă mai multă atenție modei și, prin urmare, au o gamă mai largă de opțiuni  atunci când vine vorba de accesoriul lor perfect din blană naturală. Pălăriile cu pompon din blană sunt o alegere uimitoare pentru toate celor ce le plac câteva detalii atunci când vine vorba de o modă elegantă.

Căciulile din blană naturala vin într-o varietate de modele. Acestea pot fi fie tricotate, fie din blană 100% și sunt simple sau cu detalii. Se potrivesc perfect cu alegerile vestimentare de zi cu zi și sunt foarte confortabile. Căciulile de dama din blană naturală sunt perfect concepute pentru toate acele doamne sau domnișoare care își doresc un accesoriu de lux. Se potrivesc de minune cu o haină din blană naturală, dar și în combinație cu alte materiale.

Căciuli damă blană naturală 

Căciulile din blană naturală sunt o piesă de modă atemporală. Cumpărând o căciulă din blană naturală înseamnă că puteți integra acest element de îmbrăcăminte în orice ținută doriți pentru anii următori. Motivul principal pentru care blana naturală este atât de căutată este datorită texturii sale moale. Și, pe lângă aspectul estetic, blana naturală este deosebit de durabilă, având în vedere cât de fină este. De obicei nu veți vedea această combinație de atribute în alte materiale, așa că o calitate înaltă în ambele categorii face blana naturală extrem de versatilă și dezirabilă.

Indiferent dacă aveți o căciulă din blană naturală de nurcă, de vulpe sau raton, îngrijirea adecvată o va face să reziste mulți ani. O căciulă din blană naturală trebuie protejată de substanțele chimice, inclusiv de machiaj, parfum și produse pentru păr. Așa că nu aplicați niciodată aceste produse în timp ce purtați căciula. După fiecare purtare, lăsați pălăria să „se odihnească” pe o formă de pălărie să se usuce complet de umezeala corpului și de elementele exterioare. Acest lucru va ajuta pălăria să-și păstreze forma.

Dacă căciula de blană naturală se udă, scuturați excesul de apă. Apoi, lăsați blana să se usuce la aer departe de sursele directe de căldură și lumina directă a soarelui, deoarece acestea pot arde și decolora blana. De asemenea, nu utilizați niciodată un uscător de păr pentru a încerca să uscați blana. În schimb, așezați căciula pe o formă de perucă sau pălărie sau peste o vază sau un borcan rotunjit, astfel încât aerul să poată circula liber. Acest lucru va împiedica, de asemenea, blana să fie zdrobită sau aplatizată din cauza așezării directe pe o suprafață tare. Când blana este complet uscată, scuturați pălăria pentru a îi reda volumul. Dacă este necesar, puteți peria ușor căciula în direcția naturală a blănii cu o perie de bună calitate pentru a restabili netezimea.

O căciulă de damă din blană naturală este un articol vestimentar deosebit ce va atrage cu siguranță toate privirile și va oferi deținătoarei sale un plus de eleganță și confort. Cu varietatea de modele realizate din blană naturală de la Mareus vă puteți pune în valoare personalitatea în sezonul rece și veți încânta, cu siguranță, toate privirile.