Mergi la conținut

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol

Despre Noi

Măiestrie din 1991

Totul a început în 1991, afacere pornită din dragostea pentru frumos, pe principii precum pasiune, calitate, eleganță, rafinament și durată.

Deși a pornit de la scară mică, afacerea cu blănuri naturale a crescut treptat de la prelucrarea pieilor la confecționarea căciulilor din blană, apoi am făcut trecerea la o gamă diversificată de produse, precum veste, cape, haine cât și alte accesorii din blană naturală.

De ce am creat mareus?

Din 1991, Mareus a luat naștere din pasiunea pentru frumos, axându-se pe principii ca eleganță, calitate și durabilitate, dezvoltând o gamă diversificată de produse din blănuri naturale.

Misiunea Noastră

Misiunea Mareus constă în furnizarea articolelor vestimentare din materiale premium precum blănuri naturale, care satisfac pe deplin gusturile și necesitățile clienților, bazându-se pe calitate și atenție la detalii.

Materiale folosite

Materialele folosite de Mareus reflectă angajamentul nostru pentru calitate, astfel toate produsele noastre sunt create din materiale naturale premium, precum blănuri naturale diversificate sau piele naturală.

Showroom Mareus

Vă invităm cu drag să descoperiți eleganța și calitatea produselor noastre în showroom-ul nostru, unde veți găsi o gamă variată de opțiuni atrăgătoare.