Mergi la conținut

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol

Haina de blană. O poți purta indiferent de stilul abordat?

Haina de blană. O poți purta indiferent de stilul abordat?

Cum vine frigul, cum protecția împotriva temperaturilor scăzute devine o prioritate, și dacă tot te înfofolești, ai putea cu atât mai bine să o faci cu stil, nu? Unul dintre cele mai rafinate și mai sofisticate articole din garderoba unei femei este haina de blană. Multă vreme considerată un item special, luxuriant, rezervat nobilimii sau familiilor aristocrate, purtarea sa s-a normalizat în ultima vreme.

Ca să fii stilată și cool, nu mai trebuie să asociezi haina de blană doar combinațiilor vestimentare elegante sau glamour. O poți integra acum cu succes și în stilul casual, și în cel atleisure. Nu ne crezi? Îți exemplificăm cu cele mai bune recomandări în rândurile de mai jos!

Cum să porți haina de blană? 7 stiluri cu care nu dai greș

Puține articole vestimentare pot face o diferență mai notabilă în garderoba ta decât haina de blană. Acest item nu e numai călduros, rezistent și sustenabil, prin prisma faptului că poate fi purtat timp îndelungat, e și teribil de sofisticat și totodată versatil. Vei regăsi haina de blană în combinație cu blugii tăi de suflet, dar și cu o rochie, cu fuste plisate sau cu pantaloni de trening și cizme călduroase. Nu există combinație în care să nu se încadreze la perfecție.

Mai jos, îți exemplificăm cu drag abordabilitatea sa! Ne-am inspirat din selecția superbă și exclusivistă de haine de blană naturală de la Mareus. Nu numai că modelele sunt irezistibile, dar unele pot fi inclusiv personalizate în funcție de preferințele tale. E evident de ce suntem fane, nu?

Uite în câte modalități poți purta aceste articole care ne-au fermecat!

Șic feminin

O haină de blană alături de o fustă până deasupra gleznei, acompaniată de o cămașă de mătase sau de un cardigan de cașmir e practic garanția bunului gust. Poți integra și o rochie boemă sau elegantă în combinație și poți accesoriza cu cizme înalte sau cu pantofi cu toc. Cert este că nu ai cum să dai greș!

Haina din blană naturală de vizon cu cordon e un item must have pentru orice fashionistă! Cu interior căptușit și un cordon detașabil, reliefează noblețe și feminitate. Uite cât de frumos se potrivește în combinație cu o fustă : e pur și simplu cuceritoare!

haina din blana naturala de vizon cu cordon, Pastel

Luxuriant

Credem că nu mai există niciun dubiu la acest capitol, dar ne-ar fi fost imposibil să neglijăm acest stil, nu? Haina de blană se pretează de minune la combinațiile tale luxuriante. Obține un look demn de o prințesă din poveștile nordice asociind o rochie de bal cu o haină de blană. Ce Crăiasa Zăpezilor? Ești mai frumoasă și mai stilată ca ea!

Capa din blana naturală de vizon și Lynx cu glugă și cordon este un item superb, care se va insinua în visurile tale. Accesoriul de lux debordează de noblețe și emană atât de mult rafinament încât vei simți cum, dintr-odată, existența ta fashion se va schimba.

Boem

Adori acele itemuri boeme, cu sare și piper, care dau senzația de libertate și de nonșalanță creativă? Atunci să știi că haina de blană naturală se va încadra de minune în stilul tău. Fie că optezi pentru o capă de blană sau pentru un design clasic, o să te faci ușor remarcată. Completează cu rochii boho, cu detalii inedite precum franjurii și pielea întoarsă și captează cu look-ul tău. Pantalonii de piele și pălăriile sunt alte itemuri care nu lipsesc din aceste asocieri.

Haina de blană naturală de vulpe argintie, prevăzută cu buzunare exterioare, poate deveni rapid vedeta din garderoba ta. 

Glam

Îți place să atragi toate privirile? Nimeni nu rămâne indiferent la șarmul tău, mai ales că strălucești precum o stea? O haină de blană e tot ce îți trebuie. Se asociază cu rochii scurte, cu paiete, cu rochii lungi, din mătase sau catifea, cu costume masculine cu „zvâc”, cu cizme lungi, peste genunchi, mulate și seducătoare, și cu tot curajul din lume.

Uite cât de bine arată haina de blană de vulpe canadiană și nurcă tunsă, cu glugă, de la Mareus. Are o eleganță aparte și promite un confort optim de cinci stele. Interiorul e căptușit cu un material de tip saten, iar închiderea cu capse și fermoare e uluitor de adaptabilă și versatilă. Acest model e cuceritor! Și poate fi purtat în orice stil și abordare.

Minimalist

Mărturisim că una dintre ținutele noastre preferate cu haină de blană aparține stilului minimalist. Acest item, exotic și extravagant prin definiție, nobil și somptuos, devine atât de „maleabil” când îl asociezi cu articole aparținând modei minimaliste. Poartă cu pantaloni negri simpli, pantofi Oxford și un pulover moale sau cu o cămașă bărbătească și ghete.

Haina din blană naturală de vulpe canadiană pare desprinsă din povești, nu? Chiar e și se va face remarcată cu fiecare ocazie, reliefându-ți o apariție care taie respirația.

haina din blana naturala de vulpe canadiana

Office elegant

Când te întrebi care este articolul vestimentar cu care să te evidențiezi la birou, răspundem noi: haina de blană. Indiferent de croi – am stabilit deja că haina sau capa de blană se potrivesc la orice fel de ținută – o să primești nota maximă la stil.

Imaginează-ți cât de frumos ți-ar sta în superbul item de mai jos!

Casual/ Sport

E clar: haina de blană e eroina noastră! Cu greu putem găsi un item la fel de „permisiv” când vine vorba despre combinații fashionable. Asociază haina de blană cu blugi, cu hanorac, cu bocanci, dar și cu colanți și ghete cu ținte. Nu lipsesc din combinații interpretările sport/atleisure, cu pantaloni și bluză de trening și adidașii preferați.

Modelul din blană naturală de vulpe argintie e ușor și confortabil de purtat, iar acest model poate să scoată din anonimat orice ținută!

Mareus oferă o gamă variată de produse din blană naturală, fiind o „afacere pornită din dragostea pentru frumos, pe principii precum pasiune, calitate, eleganță, rafinament și durată”. Avansând de la prelucrarea pieilor la confecționarea căciulilor de blană și mai apoi a unei serii diverse de articole de blană precum gulere, veste, cape și, evidente, haine, acest brand se achită atât de partea de producție, cât și de distribuție, un motiv în plus ca să îl alegi. Nu lipsesc nici colaborările cu ateliere din străinătate, iar asocierea de calitate, profesionalism, pasiune și atenție e câștigătoare.

Vrei să simți cu degetele tale atingerea fină a produselor Mareus? Te anunțăm că s-a deschis și un showroom în București, piața Montreal 10, Sector 1, acolo unde te poți convinge cu ochii tăi că haina de blană poate fi purtată indiferent de stil.

@Credits to DIVAHAIR

Mai multe articole de blog