Mergi la conținut

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol

Căciulă blană vulpe

Căciulă blană vulpe

Blana naturală este o tendință șic, confortabilă, care poate fi adoptată de oricine, mai ales pe timpul sezonului rece. Căciula din blană de vulpe este un articol vestimentar elegant, călduros și confortabil. Deși unele tendințe din modă tind să dispară după un timp, căciulile din blană de vulpe au trecut cu succes testul timpului.

Căciulile realizate din blană naturală de vulpe vor adăuga stil și glamour oricărui tip de ținută, fie că este una elegantă sau una de zi cu zi. Se spune că, în trecut, aceste pălării puteau fi purtate doar de femeile bogate din țările occidentale, care cumpărau doar accesorii de modă exotice de peste mări, și de femeile din Rusia. Dar de atunci au devenit disponibile și populare pentru toți oamenii care își doresc un articol vestimentar luxos și calitativ.

Căciulile din blană naturală de vulpe există de secole. De fapt, unele rusoaice susțin că căciulile lor din blană de vulpe au trecut prin mai multe generații, fiind o moștenire de familie. Aceste căciuli vin în tot felul de culori, tăieturi, modele și dimensiuni, oferindu-le capacitatea de a satisface toate stilurile și preferințele.

Când vă gândiți să cumpărați o căciulă de blană naturală de vulpe, este important să vă gândiți unde plănuiți să o purtați și care va fi funcția ei principală. Unele căciuli de blană de vulpe sunt perfecte pentru activitățile de agrement și oferă un aspect casual, alte căciuli de blană sunt mai elegante și destinate mai mult ocaziilor speciale. Este important să alegeți o pălărie care să corespundă nevoilor și preferințelor dumneavoastră. Indiferent de stilul sau aspectul pe care îl doriți, există o căciulă de blană de vulpe care se poate potrivi cu orice stil.

Căciulă blană vulpe – îngrijire

Ca orice alt articol din blană naturală, și în cazul unei căciuli din blană de vulpe, îngrijirea adecvată o va face să reziste mulți ani. O căciulă din blană naturală de vulpe trebuie protejată de substanțele chimice, inclusiv de machiaj, parfum și orice produse pentru păr. Așa că nu aplicați niciodată aceste produse în timp ce purtați căciula. După fiecare purtare, lăsați pălăria să „se odihnească” pe o formă de pălărie și să se usuce complet de umezeala corpului și de elementele exterioare. Acest lucru va ajuta căciula să își păstreze forma în timp.

Dacă căciula de blană de vulpe se udă, scuturați excesul de apă. Apoi, lăsați blana să se usuce la aer departe de sursele directe de căldură și lumina directă a soarelui, deoarece acestea pot arde și decolora blana. De asemenea, nu utilizați niciodată un uscător de păr pentru a încerca să uscați blana. În schimb, așezați căciula pe o formă de perucă sau pălărie sau peste o vază sau un borcan rotunjit, astfel încât aerul să poată circula liber. Acest lucru va împiedica, de asemenea, blana să fie zdrobită sau aplatizată din cauza așezării directe pe o suprafață tare. Când blana este complet uscată, scuturați căciula pentru a îi reda volumul. Dacă este necesar, puteți peria ușor căciula în direcția naturală a blănii cu o perie de bună calitate pentru a restabili netezimea.

Blana de vulpe are multe caracteristici care o fac alegerea perfecta pentru căciula acestui sezon rece. Nu este doar un tip de blană luxoasă și moale. Blana de vulpe vă oferă o căldură incredibilă fără a adăuga multă greutate. Acesta este un atu extraordinar pentru oamenii care doresc să aibă o căciulă călduroasă, dar nu le place greutatea care caracterizează alte tipuri de blană naturală.