Mergi la conținut

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol

Haina de blană naturală, cea mai bună alegere?

Haina de blană naturală, cea mai bună alegere?

Blănurile naturale, pantofii și diamantele au fost și vor fi întotdeauna prima alegere a femeilor în materie de modă. Pasiunea acestora pentru fashion nu dispare niciodată. În timpul anotimpului rece, nimic nu se compară cu o blană naturală. Principalul motiv pentru care femeile iubesc acest articol vestimentar este evident – haina de blana este întotdeauna la modă, confortabilă și călduroasă.  

Blănurile din plastic de pe piață pot da impresia că au o imagine bună în ansamblu, încercând să imite aspectul de blanuri naturale. Chiar și la o examinare scurtă, diferențele sunt evidente și de necontestat. Hainele din blană naturală sunt alegerea sustenabilă, trendy, ce îți conferă eleganță și un confort termic optim. Mai jos sunt câteva avantaje care susțin clar acest lucru:

Sustenabilitatea 

Haina de blană autentică este naturală și sustenabilă. Cât timp aceasta este păstrată în condiții potrivite, poate fi purtată zeci de ani și poate fi dată mai departe de la o generație la alta.

Aspectul 

Majoritatea iubitorilor de blană aleg să își cumpere o haină datorită aspectului pe care îl are și pe care îl conferă persoanei care o poartă. Dacă ești în căutarea celei mai glam opțiuni, nimic nu poate concura cu varianta naturală. Haina de blană naturală are o strălucire care nu va putea fi niciodată imitată și redată de o blană artificială. Mai mult, culorile naturale nu pot fi replicate în mod artificial de către niciun articol din plastic.

Confortul termic  

Chiar dacă o haină din blană sintetică reușește să arate bine în unele cazuri, prin designul și textura fibrei de plastic, aceasta nu va oferi în mod cert același confort termic pe care îl oferă blana naturală.

Trendy indiferent de moment 

Contrar fenomenului de fast fashion, haina de blană este un articol care pur și simplu nu se poate demoda. Dacă modelul devine învechit, haina poate fi restilizata și poate primi o viață nouă. În sezonul rece, nimic nu poate fi mai elegant decât o haină sau o capă din blană naturală. Fiind rezistentă pentru o perioadă foarte lungă, ea poate deveni astfel un articol vintage și contemporan în același timp, dar mereu în trend. 

Calitatea  

Dacă vizual nu ești convinsă de superioritatea blănurilor naturale, este suficient doar să atingi una. Diferența față de un produs artificial va fi evidentă. Textura produselor din blană este unică și diferită de textura oricărui alt material, fiind foarte moale, fină și plăcută la atingere. Diferența se observă mai ales în raport cu blana de plastic, a cărei textură este rigidă și neplăcută.

Eco-friendly 

Haina de blană este o alternativă eco-friendly a gecii pe care o arunci după ce o porți două sezoane. Materialele plastice stau sute de ani în gropile de gunoi până când se descompun. Blana este un material natural și biodegradabil, ce se descompune în doar câțiva ani după ce nu mai este utilizată.

Având în vedere toate aspectele de până acum, este incontestabil faptul că haina de blană naturală este cea mai bună alegere pe care o femeie o poate face atunci când își dorește un outfit classy, fin și extravagant în același timp, mereu în trend. Blana naturală oferă confort și autenticitate în sezoanele reci, pune în valoare personalitatea și, în plus, este durabilă și eco-friendly.