Mergi la conținut

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol

Modele de caciuli de blana

Modele de caciuli de blana

Diferite tipuri de căciuli de iarnă au fost purtate de secole pentru a ține oamenilor de cald în timpul celor mai aspre ierni. În zilele noastre, căciulile de blană naturală sunt făcute nu numai pentru a ne ține de cald, ci și pentru a arăta frumos. Este un accesoriu uimitor care își are valoarea în lumea modei. De obicei, aceste căciuli de blană sunt realizate într-un mod clasic, dar există unele realizate într-un mod modern, având culori intense și un design inovativ.

Când vă gândiți să cumpărați o căciulă de blană naturală, este important să vă gândiți unde plănuiți să o purtați și care va fi funcția ei principală. Unele căciuli de blană sunt perfecte pentru activitățile de agrement și oferă un aspect casual, alte căciuli de blană sunt mai elegante și destinate mai mult ocaziilor speciale. Este important să alegeți o pălărie care să corespundă nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

Unul dintre cele mai întâlnite modele de căciuli de blană este căciula de blană în stil rusesc. O pălărie de blană în stil rusesc este o pălărie tradițională care își are originea în Rusia, cunoscută pentru protecțiile sale pentru urechi. Acest stil de căciulă de blană este extrem de călduros și a fost conceput inițial pentru a face față iernilor reci din Rusia. Acest model de căciulă de blană naturală are un vârf plat și este prevăzută cu protecțiile specifice de urechi. Purtând clapele pentru urechi în jos, vă puteți proteja urechile, bărbia și partea superioară a gâtului de frig. Puteți da în sus clapele pentru urechi în zilele mai blânde. Toate căciulile din blană naturală cu acest model au fie un șnur, fie o cataramă în partea de jos a urechilor care pot fi folosite dacă alegeți să legați clapele sau să le legați sub bărbie.

Modele de căciuli de blană 

Altul din modelele de căciuli de blană recunoscute este căciula din blană naturală de tip aviator. Căciula de blană tip aviator este unul dintre cele mai populare stiluri de căciuli de blană de pe piață. Acest tip de căciulă de blană este, de asemenea, cel mai casual stil dintre toate căciulile de blană, ceea ce poate explica popularitatea sa. Această căciulă are un vârf rotunjit în loc de unul plat care se vede la alte modele de căciuli de blană. Prezintă un interior de blană pe clapele din față și laterale, dar în general are o căptușeală diferită pe interiorul căciulii. Deoarece căciula de tip aviator este o căciulă casual, în general are o curea cu cataramă în partea de jos care are rolul de a ajuta în a prinde clapele pentru urechi în sus sau în jos. Căciula din blană naturală de tip aviator este ideală pentru activități în aer liber. Este perfect pentru activități precum patinaj sau săniuș sau doar plimbare, deoarece este casual și are un exterior durabil.

Orice model de căciulă de blană naturală ați alege, este important să urmați sfaturile specialiștilor în ceea ce privește întreținerea, curățarea și depozitarea unui astfel de element vestimentar. Cu o îngrijire corespunzătoare, o căciulă din blană naturală va rezista timp de mulți ani de zile. De zi cu zi sau pentru ocazii speciale, Mareus vă pune la dispoziție o gamă variată de modele de căciuli din blană naturală. Aveți ocazia să achiziționați un articol deosebit care să se potrivească perfect cu personalitatea și preferințele dumneavoastră.