Mergi la conținut

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol

Livrare și Retur

DESPRE LIVRARE

Mareus livreaza produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei, dar si international. Acestea vor fi expediate prin servicii de curierat la adresa specificata in procesul de finalizare a comenzii. Termenul de livrare pentru produsele din stoc este de 1-3 zile lucratoare, iar pentru cele pe comanda, 7-14 zile lucratoare. Termenul este unul estimativ, pot aparea modificări in funcție de produs, stoc sau de perioada în care este comandat.

Costul transportului este gratuit pentru comenzile de peste 700 lei, pe teritoriul Romaniei. Comenzile de până în 700 lei au o taxă fixă de aproximativ 20 lei. 

Pentru comenzile internationale, pretul transportului poate varia in functie de greutatea coletului si tara de destinatie.

 

DESPRE RETUR

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile O.U.G. 34/2014.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (acest document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc la niciuna din elementele enumerate. Pentru a fi acceptat, eticheta produsului nu trebuie dezlipită sau ruptă de pe produs. Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 14 de zile lucratoare de la data denuntarii si numai prin transfer bancar sau în cazul plăților cu cardul, ramburs direct în contul cardului. Coletele de retur trimise cu plata ramburs prin curier nu vor fi acceptate. Taxele de transport nu se returnează.

Adresa pentru trimiterea coletului va fi transmisa dupa primirea cererii de retur.

Returul se inițiază printr-o cerere de retur, având posibilitatea să alegeți una din următoarele opțiuni:

  • Schimb cu un alt produs / altă mărime
  • Contravaloarea în bani 
  • Modificare/Reparare produs

Retragerea din contract se poate face prin completarea formularului de retur online. Acest formular se poate regăsi aici.

Odată ce acesta a fost trimis, un reprezentat MAREUS va analiza formularul și va trimite un curier în cel mai scurt timp posibil pentru a ridica produsul.

Costul transportului este acoperit de Mareus în cazul schimbului cu un alt produs. În situația rambursării banilor, costul va fi acoperit de către client, fiind scăzut din suma rambursată sau plătit la expediere. 

Pentru orice fel de întrebări vă stăm la dispoziție la adresa: contact@mareus.ro sau telefon: ‭+4 0758 765 044‬