Mergi la conținut

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol

Formular de Retur

Conform legislației românești în vigoare, renunțarea la cumpărare prin denunțarea unilaterală a contractului se poate face în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului și este aplicabilă doar consumatorilor clienți persoane fizice care au achiziționat produsul la distanță respectând condițiile O.U.G. 34/2014.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare , fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau , în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Încheierea contractului de vânzare - cumpărare are loc în momentul emiterii facturii fiscale (acest document ține loc de contract conform legislației românești ) și nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmării automate de primire a comenzii.

Cum să generezi o cerere de retur:

1. Completează cele 2 câmpuri de mai jos și apasă pe "Căutați comanda".
2. Selectează produsele pe care dorești să le returnezi.
3. Introdu datele personale în formularul de retur și trimite-l.

Odată ce acesta a fost trimis, un reprezentat MAREUS va analiza formularul și va trimite un curier în cel mai scurt timp posibil pentru a ridica produsul.

Costul transportului este acoperit de Mareus în cazul schimbului cu un alt produs. În situația rambursării banilor, costul va fi acoperit de către client, fiind scăzut din suma rambursată sau plătit la expediere.

ATENȚIE: Asigură-te că produsul este în forma originală, așa cum a fost livrat, neutilizat, cu etichete și accesorii atașate. 

Pentru orice fel de întrebări vă stăm la dispoziție la adresa: contact@mareus.ro sau telefon: ‭+4 0758 765 044‬