Mergi la conținut

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol

Vestă Blană Naturală Scurtă

Vestă Blană Naturală Scurtă

Vesta din blană naturală scurtă se află în topul preferințelor în acest sezon. Versatilitatea acestui element vestimentar, cât și aspectul elegant al blănii naturale sunt doar câteva dintre atuurile unei veste din blană naturală scurtă.

Pentru a purta o vestă din blană naturală scurtă nu este neaparat să așteptați un eveniment special. Vesta din blană naturală poate fi purtată la ocazii deosebite, dar și integrată în ținute de zi cu zi. Materialul moale și rezistent conferă o notă elegantă și rafinată oricărei ținute. O vestă din blană naturală scurtă se poate asocia cu ușurință unei perechi de blugi dacă se dorește un look casual, dar se potrivește deosebit de bine și alături de o rochie elegantă de seara.

Pe lângă aspectul deosebit oferit de o vestă din blană naturală scurtă, acest element de îmbrăcăminte oferă, de asemenea, și un confort termic ridicat. Pe timpul zilei sau seara, în zilele friguroase nimic nu se compară cu o vestă din blană naturală. Materialele artificiale care imita blana naturală nu vor putea niciodată să ofere purtătoarei sale acelasi confort precum un material natural. O altă deosebire majoră între blana naturală și blana artificială este că, cea din urmă, nu lasă pielea să respire. Așadar, într-o blană artificială veți transpira foarte mult, mai ales într-o încăpere inchisă. Blănurile artificiale de pe piață pot da impresia că au o imagine bună în ansamblu, încercând să imite aspectul de blănuri naturale. Chiar și la o examinare scurtă, diferențele sunt evidente și de necontestat. Hainele din blană naturală sunt alegerea sustenabilă, trendy, ce vă conferă eleganță și un confort termic optim.

Vestă blană naturală scurtă – tipuri 

Printre cele mai întâlnite tipuri de veste din blană naturală se numără vesta din blană naturală de vulpe, vesta din blană naturală de nurca sau vesta din blană naturală de chinchilla. Mareus vă pune la dispoziție o gamă largă de modele din care să vă alegeți piesa preferată. Deși sunt relativ costisitoare, vestele din blană naturală vor trece testul timpului cu succes. Cu o îngrijire corespunzătoare, o vestă din blană naturală scurtă poate rămâne intactă timp de zeci de ani, putând astfel fi lăsată din generație în generație.

Odată achiziționată o vestă din blană naturală are nevoie de o îngrijire corespunzătoare pentru a se păstra intactă pe parcursul trecerii timpului. Există etape și recomandări speciale pentru acest tip de material, astfel încât acesta să nu se degradeze. 

În primul rând, vesta din blană naturală scurtă trebuie păstrată la loc uscat și răcoros, pe un umeraș rezistent, cu umeri lați. Dacă vesta a intrat în contact cu ploaie sau zăpadă, aceasta va trebui scuturată bine, iar apoi așezată pe umeraș și lăsată să se usuce la temperatura camerei. Nu se recomandă aplicarea parfumului, fixativului sau a oricărui odorant concentrat direct pe suprafața blănii deoarece, în timp, aceasta va prinde un miros neplăcut și firele de blană se vor degrada mai repede.

O vestă din blană naturală trebuie curățată regulat pentru a îndepărta murdaria și petele și pentru a menține fibrele naturale. După ce curățarea a fost efectuată, depozitarea optimă a blănii este la fel de importantă. Este necesar ca blana să nu fie pusă în plastic și să fie ferită de lumina soarelui.

O vestă din blană naturală scurtă este un articol vestimentar deosebit ce va atrage cu siguranță toate privirile și va oferi purtătoarei sale un plus de eleganță și confort. Cu modelele de veste din blană naturală scurtă de la Mareus vă puteți pune în valoare personalitatea în sezonul rece.